Izvor:
07.11.2016 u 19:43
0

Rasplakao fanove zbog ove odluke: Najomiljeniji učesnik „Parova“ spreman za „Snajke“?!

Fitnes instruktor Branislav Radonić Brendon koji se proslavio učešćem u četvrtoj sezoni zabavno – humorističkog programa "Parovi" rešio je da se odmori od svega i svih, te je najavio kraći put.

Poznato je da Brendon voli da putuje kao i da je posetio dosta zemalja, a često je isticao da mu je jedan od omiljenih gradova Tel Aviv. Brendon nije otkrio gde odlazi ovaj put, ali pretpostavljamo da će porodici i prijateljima nedostajati, ali i da će se lepo provesti. Inače, neki njegovi fanovi su pisali kako se Brendon priprema za novi rijaliti, mada je on rekao da više nikada ne bi učestvovao u istom. Pogledajte fotografiju:

Happytv.rs
Foto: Facebook/Brendon Branislav

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter