Izvor:
18.11.2019 u 06:24
0

POBESNELA JELENA ILIĆ ŽESTOKO UDARILA NA ŽAPCA: JEDVA JE USPEO DA SAČUVA ŽIVU GLAVU, POČEO JE NOVI RAT U VILI! (FOTO)

ŠETA NOVU CICU: MILOJKO SE ODMAH POHVALIO, NJOJ ĆE PREPISATI SVE! PRAVA JE VATRA, UZ NJU ĆE ZABORAVITI SVE ŽENE! (FOTO)

Učesnica Parova, Jelena Ilić potpuno je drugačija u odnosu na prošlu sezonu! Iako je pokazala da mogu da je uvrede sitnice, ovog puta je rešila da se bori kao lav, sama protiv svih!

REŠIO DA JE POTPUNO UNIŠTI: NAKON ŠTO SU UŠLE NOVE TAKMIČARKE U VILU, MILIJANA JE DOŽIVELA NERVNI SLOM! (FOTO)

Naime, ona je ušla u žestok sukob sa Žapcem i tom prilikom pokazala da joj ne treba niko, i da je spremna da se sama bori do kraja, protiv svih!

Nikada ni jedan kriminalac nije došao na televiziju i javno rekao šta je! Žabac ti si nula, gubitnik i zato sedi dole! Sa mnom nemoj da se kačiš! – rekla je Jelena!

Izgleda da je na pomolu novi rat!

U VILU "PAROVI" STIGAO JE MLADI TALENTOVANI PEVAČ: Evo šta je Luka Radivojević rekao o sebi za Happy portal! (VIDEO, FOTO)

Happytv.tv
Foto:Happytv.tv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter