Izvor:
19.11.2019 u 01:04
0

UŽASNE PRETNJE UPUĆENE SONJI: Bila bi MRTVA, DA SI bila KOD KUĆE! (FOTO)

Sonja Nikolić nastavlja svoju ispovest.

Sonja Nikolić do detalja govori o svom životu. Naime, njen muž je ubio svoju ljubavnicu.

Prošlo je mesec dana. Na vratima se pojavio moj muž sa starijom ženom. On je doveo tu ženu, koja je po njegovim rečima pala ispred apoteke, te joj je on pomogao i doveo kući – započinje ispovest Nikolić.

Posle tri dana moj muž je doveo drugu ženu u našu kuću. Ja sam toj ženi spremala ručak, dok je ona spavala u krevetu s mojim mužem. Ja sam se užasno osećala, bila sam njena robinja.

Posle maltretiranja otišla sam od kuće. Međutim, moji roditelji su me savetovali da se vratim, zbog deteta.

Vratila sam se kući, kada mi je ON rekao da je ubio Dušicu i da će ići u zatvor. Kada je opisivao taj događaj, u sudu je rekao da je pet sati živela povređena. Dobio je 12 godina zatvora.

Bila sam svedok na sudu.

Kada smo bile kod njega u poseti, ćerki je rekao da ne bi imala majku, da sam i ja te večeri bila kod kuće.

Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter