Izvor:
19.11.2019 u 13:26
0

GOLUBOVIĆEVA POBEGLA KOD ČUPE: Otišla u Crnu Goru, PRAVAC KOD NJEGA…! (FOTO)

Atraktivna učesnica zabavno-humorističkog programa "Parovi" Jelena Golubović mnogima je miljenica osme sezone i čim je nema, makar i kratko u programu, svi se pitaju – gde je?

A, lepa plavuša je bila, ni manje ni više – u mestu Rožaje, odakle je njena velika ljubav Čupa! Nije ona otišla njega da vidi, ali se nadala da to može da se desi. Prema scenariju, imala je obavezu, da snimi neke kadrove iz ovih krajeva, a gledaoci će uskoro saznati o čemu se radi.

Da li zbog toga što je bila Čupina izabranica, stanovnici su je veoma lepo, i sa ovacijama prihvatili.

S obzirom, da ekipa rijalitija "Parovi" privlači pažnju gde god se pojavi, građanima ovog kraja, nije promaka ni – Jelena Golubović . A, pojavile su se i njene slike sa snimanja.

– Šteta što ti i Čupa više niste zajedno? – govorili su joj građani. – Ti si bila prava snajka za njega. Obožavamo te.

Gotovo sve je zanimalo, da li je Jelena čuje sa nesuđenim , ali ona se samo zagonetno smeškala..

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter