Izvor:
19.11.2019 u 17:28
0

TUGA DO NEBA! Palčica progovorila o GUBITKU VOLJENE OSOBE: Nakon njegove smrti nisam tako ludo volela! (VIDEO)

Vatrena crvenokosa i nova učesnica zabavno-humorističkog programa "Parovi" Anastasija Stanojević pokazala se kao ličnost bez dlake na jeziku, te već danas ulazi u teške sukobe sa opasnim rijaliti igračima, a pored svega toga ona je danas bila iskrena te je za Hepi portal progovorila o mnogim bolnim temama iz njenog života.

Bez obzira na to što je maloletna, mlada Palčica je odlučila da se u rijalitiju bori sama protiv svih ne bi li došla do svog cilja.

Odmah po njenom ulasku svi su primetili tetovažu paukove mreže koju ona ima na nozi, a ekipa Hepi portala saznala je koja tužna priča se krije iza nje.

Stanojevićeva je istakla da ne želi da priča o bolnoj temi, ali izvor blizak njoj otvorio je sve karte, te otkrio kroz kakvu golgotu je Anastasija prošla.

Istina je, dečko sa kojim sam bila u dugoj vezi, poginuo je u saobraćajnoj nesreći. Dugo smo se družili, a potom je naše drugarstvo prepraslo u nešto više. U pravu i ozbiljnu vezu. Nikada neću preboleti tu ljubav – iskrena je bila Anastasija.

Pored toga, atraktivna cimerka luksuznog kompleksa je ispričala kako gleda na svoje dosadašnje učešće u vili, što možete čuti u snimku dostunom ispod teksta:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter