Izvor:
22.11.2019 u 14:07
0

VRELOM FOTOGRAFIJOM RASPAMETILA MUŠKARCE ŠIROM REGIONA: Od njenih OBLINAMA muškarcima NIJE DOBRO! (FOTO)

Atraktivna plavuša Irma Serjanić Ilić privlači veliku pažnju jačeg pola gde god da se nađe.

Naime, popularna pevačica je veoma aktivna na društvenim mrežama, na kojim njen veliki broj pratilaca ima priliku da pogleda slike i video snimke iz njenog života.

Njen nedavni stori na "Instagramu" je raspametio muškarce širom sveta, jer na istom Serjanićeva seksepilno pozira, a fotografija je iz 2017. godine.

Serjanićeva se nakon izlaska iz vile "Parova", posvetila karijeri i redovno zakazuje nastupe i pravi vruće atmosfere za svoju publiku!

Spekuliše se da će imati veoma bogatu i sjajnu karijeru i da je sad već veoma tražena i rado viđenja u svim noćnim klubovima.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter