Izvor:
23.11.2019 u 00:23
0

NA SVE NAČINE POKUŠALA DA GA OSVOJI: Ovog takmičara želi samo za sebe i spremna je na sve! (FOTO)

SLAB JE NA NJENE SUZE: Odlučio da nastavi ljubavnu priču, a onda je sve iznenadio OVIM POSTUPKOM! (FOTO)

Leontina Mirković ne krije da je zaljubljena u Alberta Galorinija. Na sve načine pokušava da mu se približi, ali je on odbija:

Mene ona podseća na Milija. Njih dvoje su mi bas slični i imaju slične fore i izraze. Bili bi odličan par. A nas dvoje smo sušta suprotnost – rekao je Alberto.

Jesmo različiti, ali je on meni baš simpatičan! On je ovde najzgodniji muškarac u vili, o čemu mi pričamo? Vaspitan je i kulturan – objasnila je Leontina.

Ona nije moj tip devojke. Aleksandra je moj tip. Devojka treba da bude visoka, pametna, lepa i da ima ima svoje ja – detaljisao je Alberto.

Kada je ovo čula, Leontina je žestoko isprozivala Alberta. Pokazala je veliku dozu ljubomore, dok je Aleksandra Marjanović sve sa osmehom posmatrala.

MILOJKO OTVORIO VRATA NOVOM TAKMIČARU: Kada je ugledao NJEGA, nije znao kako da odreaguje! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter