Izvor:
23.11.2019 u 00:41
0

ZA NJEGA JE OVO PRVI PUT: Mili želi mladu rijaliti učesnicu! Svima je priznao šta oseća prema njoj! (FOTO)

NA SVE NAČINE POKUŠALA DA GA OSVOJI: Ovog takmičara želi samo za sebe i spremna je na sve! (FOTO)

Nešto se posebno dešava između Milija Radosavljevića i Anastasije Stanojević Palčice. Dosta vremena provode zajedno i moguće je da će se započeti ljubavnu romansu:

Iskreno, ja se teško zaljubljujem. Što se tiče Palčice, prema njoj gajim simpatije, zabavna mi je, ima neku priču, a i hoću da se malo podmladim. Kada mogu Milojko i Žabac, što ne bih mogao i ja, mladolik sam. Za sada smo samo prijatelji – rekao je Mili.

On se meni dopada kao drug – dodala je Palčica.

Nikad mi se ovo nije desilo, ali ne znam šta će biti. Ne mogu ja da kažem da sam odlepio, znamo se tek nekoliko dana. Da sam hteo da foliram, ja bih nastavio priču sa Sanjom – objasnio je Mili.

Sanja Mirkov je sve pažljivo posmatrala. Po njenom licu s emože videti da joj ni malo nije svejedno.

SLAB JE NA NJENE SUZE: Odlučio da nastavi ljubavnu priču, a onda je sve iznenadio OVIM POSTUPKOM! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter