Izvor:
23.11.2019 u 02:32
0

MILOJKO ISKORISTIO PRILIKU: Udvara se Aleksandri na oči prisutnih takmičara! (FOTO)

SANJA POTPUNO ZBUNJENA: Kiki ponudila pomoć budućim roditeljima! (FOTO)

Milojko Božić izašao je u dvorište sa Aleksandrom Jakšić kako bi s njom razgovarao o večerašnjim dešavanjima. On je iskoristio priliku da joj je približi što više:

Ona uzela burmu i gađala njega! Ajde bogati! Pa jesam ja ovde budala? Ovo mi je otvorilo oči – rekao je Milojko pa je pitao Aleksandru kako se oseća:

Danas sam se baš umorila, razmišljam o hiljadu stvari – odgovorila je Aleksandra.

I ja isto. U haosu sam. Bilo bi dobro kad bih izašao na tri dana da rešim stvari pa da se vratim – ispričao je Milojko. Da li to uključuje i posetu advokata, ne znamo.

IMAMO JOŠ JEDNU BEBU U VILI "PAROVI": Mili Radosavljević postao je otac! Ovo je najsrećniji momenat u njegovom životu! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter