Izvor:
10.11.2016 u 16:51
0

Veliki preokret u životu pobednice „Parova“: Ružica više nije voditeljka, evo kojim poslom se sada bavi! (foto, video)

Pobednica četvrte sezone rijaliti programa "Parovi" Ružica Veljković obradovala je fanove i pratioce na društvenim mrežama učešćem na jednoj modnoj reviji!

Naime, poznato je da je Veljkovićeva model, međutim kako je bila u rijalitiju skoro godinu dana, ona dugo nije prošetala modnom pistom, ali je izgleda rešila da se priseti kako to izgleda, pa je ponela prelepu kratku haljinu i držeći nešto na glavi, prošetala među publikom. Inače, Veljkovićeva je voditeljka Happy televizije i vodila je program u muzičkom kampu "Maldivi", ali kako su oni završeni, izgleda da je došlo vreme da Veljkovićeva prošeta svoje duge noge.

Pogledjate OVDE kako je to izgledalo.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter