Izvor:
03.12.2019 u 06:00
0

OZBILJNA AKCIJA U VILI: PAVAO NIJE MOGAO DA SE OBUZDA, VRIŠTALA JE POD NJIM! (FOTO)

KONAČNO PROGOVORILA O NJEMU: NISAM MOGLA OVO DA MU OPROSTIM, SVE SAM OSTAVILA ZBOG NJEGA! (FOTO)

Učesnik Parova, Vladilo Pavao, do sada je prema većini devojaka u vili gajio određene simpatije, ali ni prema jednoj nije kao prema Anastasiji Nedeljković, zbog koje je potpuno izgubio razum!

PALČICA NIKAD ISKRENIJA:Glupo je da izbrojim na prste muškarce sa kojima sam spavala! (FOTO)

Naime, kada je bio siguran da su apsolutno svi otišli da spavaju, oni su rešili da se prepuste strasima koje su već danima prisutne! Pored toga, niko mogao ni da pretpostavi da će potpuno zaboraviti kamere oko sebe, ali i ostale cimere koji su mirno spavali!

NINDŽA OTVORIO DUŠU: Prevario sam SVOJU ŽENU i to sa NJOM! (FOTO)

U cik zore čuli su se uzdasi zadovoljstva, kako je sve izgledalo imaćete prilike da pogledate na Happy portalu zato ostanite uz nas!

Happytv.tv
Foto:happytv.tv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter