Izvor:
05.12.2019 u 21:19
0

SVE JE REŠENO: Milijana se udaje za Žapca! Nećete verovati kakve planove imaju! (FOTO)

PRUŽIO JOJ RAME ZA PLAKANJE: Alberto prišao bivšoj devojci tokom žurke! Palčici neće biti dobro kada čuje njihov razgovor! (FOTO)

Žurka samo što je počela, a već imamo veoma zanimljive događaje. Milijana Božić i Nemanja Stamatović Žabac otišli su u Tajnu sobu kako bi mogli na miru da popričaju. Oni su nam otkrili šta će prvo uraditi kada izađu napolje.

Milijana je poželela da bude Žapčeva žena i da s njim napolju započne zajednički život. Nju je zanimalo da li on želi da živi s njom.

Njegova izjava je i samu Milijanu iznenadila:

Da najavim, ovo je moja buduća gospođa, Milijana Stamatović. Da li mogu da zamolim produkciju da u to ime pošaljje dva vinjaka kolu? – izjavio je Žabac.

Nadamo se da je ovo istina. Ako je tako, mi im želimo puno sreće.

VEČERAS "GORI" BALKAN: Očekuje vas neverovatna ŽURKA u VILI PAROVA! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter