Izvor:
06.12.2019 u 12:50
0

MILOJKO SE ODRIČE SVEGA: Nije ga briga za kuću, daće sve samo da se otarasi Milijane! Žabac uživa u celoj situaciji! (FOTO)

"Jutarnja kafica" je počela burnije nego ikada do sada. Voditeljka Vesna Vukelić Vendi očigledno je zaintrigirala svoje goste i sada saznajemo neke nove detalje.

Glavna tema i ovoga jutra su Milijana i Žabac, a jedno od pitanja bilo je i na šta će se desiti sa Milojkovom kućom ukoliko dođe do razvoda.

– Ma ja ću njoj ostaviti kuću nije mi to ni važno – rekao je Milojko, na šta je Milijana slegla ramenima.

Žabac je prokomentarisao da mu nije jasno zašto se Milojko još uvek nervira kada je sve jasno po pitanju njegovog odnosa sa Milijanom.

ODNOS MILIJANE I ŽAPCA SE PONOVO MENJA: Milijana tvrdi da je sada sve u redu! Žabac iznenađen pitanjem o osećanjima prema Milijani! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter