Izvor:
10.12.2019 u 06:37
0

PUKLO MU PRED OČIMA: OVAJ uslov PALČICA mora da ispuni ako želi da bude sa NJIM! (FOTO, VIDEO)

IZBACILA SVE IZ SEBE: Palčica uvredila sve takmičarke, a onda OVO poručila svima! (FOTO, VIDEO)

Anastasija Stanojević – Palčica i Alberto Galorini, već duže vreme ne izlaze iz žiže interesovanja.

Naime, ovaj ljubavni par uživa u svojoj ljubavi iz dana u dan, ali to kada je Alberto ugledao svoju bivšu devojku iz Kanade, nije mu baš bilo svejedno.

SLAĐA PETRUŠIĆ O TEŠKOM PERIODU U ŽIVOTU: Evo zbog čega je došlo do sukoba sa Jelenom Golubović! (FOTO)

Galorini je u razgovoru sa njom, objasnio kako je on sa njom davno završio, te da u rijalitiju ima devojku koja mu se dopada.

Tokom neverovatne emisije, Alberto i Palčica su se posvađali, te su pokušali to da reše u dvorištu vile. – Ti moraš da promeniš sebe malo da bi mogla da budeš sa mnom. – rekao je Alberto.

KIKI PREVARILA SVE TAKMIČARE: Radila botoks kako bi izgledala mlađe! A onda su one uradile JEDAN TEST! (FOTO)

ILIĆEVA RAZOČARANA: Smatra da se Ivan nikada neće promeniti! Oterala ga što dalje od sebe! (FOTO)

– Neću da menjam sebe. Da promenim sebe da bih bila sa tobom? Hahaha. Naći ću nekog ko me voli ovakva kakva jesam. Videla sam sinoć koliko poštuješ ženne, videla sam sve. Ti zloupotrebljavaš što sam mnogo iskrena i što sam prvi put u rijalitiju i što mi je sve ovo novo. Ti to zloupotrebljavaš. – iskreno je rekla Palčica.

NAPRAVILA LJUBOMORNU SCENU: Kada ih je videla zajedno, celu vilu podigla na noge! Ne želi je blizu Alberta! (FOTO)

– Ja neću da ustajem i da stojim iza tebe kao debil neki, a ti da radiš ovo, kao što si sinoć uradila. Ja više se ne igram ovih igara uopšte. Ja ne vičem, vrlo sam tih čovek. Videla si i sama da me je izdao moj najbolji drug. – odbrusio joj je Alberto.

SASULA MU SVE U LICE: Aleksandra Jakšić povezala detalje Albertove priče! Potpuno ga je raskrinkala! (FOTO)

Ljubavni par pokušao je da reši nesuglasice, ali izgleda da do toga ipak nije došlo.

"ONA JE OPASAN MANIPULATOR!" Leontina otkrila šta joj je Palčica ispričala u toaletu! Niko nije znao o čemu se radi! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter