Izvor:
10.12.2019 u 20:17
0

POKUŠAO DA IZBEGNE NEZGODNU SITUACIJU: Dušanu Zdravkoviću krivo što je povredio bivšu devojku! (FOTO)

POREMETILI ČITAVU EMISIJU: Jelena i Mili započeli žestoku svađu! Nisu birali reči! (FOTO)

Za kraj emisije "Upoznajte Parove" svoj komentar su dali Ivania Bajić i Dušan Zdravković. Oni su definitivno obeležili ovo veče:

Doćiće sve na svoje kroz par dana. Meni je zaista krivo što je Ivania povređenja, što je plakala. Nije mi bila namera da je povredim. Meni se Ivania svidela, ona mi je uvek bila divna i simpatična, ali me je ostavila – rekao je Dušan.

Ja se s njim nisam igrala, već on sa mnom. Ja sam njega maksimalno ispoštovala i u svemu sam bila iskrena. Ništa mu loše nisam uradila. Osećam se izigrano i iskorišćeno. Ispala sam budala što sam mu verovala. Znam sve naše priče i dogovore. Ali, bolje da je zaista bio iskren nego što mi je pričao laži – objasnila je Ivania.

Videćemo šta će se dalje dešavati između najpoznatijeg trougla.

NAPOKON PROGOVORIO O S*KSU SA NEVENOM: Svojim objašnjenjem zapušio usta većini takmičara! Evo o čemu je reč! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter