Izvor:
13.12.2019 u 19:16
0

IVANIA O AKCIJI NA STOLU: Poželela da pobegne glavom bez obzira! Ne želi ih u svojoj blizini! (FOTO)

DOŽIVEO VELIKU NEPRIJATNOST: Kada je video šta je radio na žurci, nije smeo da je pogleda u oči! (FOTO)

Sve je zanimalo šta će Slađa Petrušić reći o vrelim akcijama sa Dušanom Zdravkovićem. Oni su se ludo provodili i nisu obraćali pažnju ko se oko njih nalazi. Nekoliko takmičara je to osudilo, a evo šta je na to rekla Slađa:

Naš život, naša stvar. Mi radimo šta hoćemo. Važno je biti dobar čovek. Što se tiče Ivanie, preko dana izbegavamo grnjenja pred njom jer je glupo i baš bez veze. Sinoć nismo obraćali pažnju jer smo se dosta opustili. Ali je danas drugačije – rekla je Slađa.

Ma nemoj lagati. Gde god sam ja, tu ste i vi. Ja na garniturama, vi sedite do mene, dođem da jedem, a vi se bukvalno j*bete na stolu. Ma nema ni potrebe da obraćate pažnju na mene – vikala je Ivania.

Mi odbrajavo dane i to je to – kratko je dodala Slađa.

Zaista nezgodna situacija. Ali kako vidimo, Ivania se za sada dobro drži. Nadamo se da će se što pre oporaviti nakon emotivnog sloma.

ZORANA ŽELI DA GA VIDI: Za rođendan je poželela samo njega! Ne krije svoja osećanja! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter