Izvor:
15.12.2019 u 14:49
0

DONELA JE KONAČNU ODLUKU: Uz GORKE SUZE, ona KREĆE DALJE! (FOTO)

U poslednje vreme je ljubavni trougao čiji su glavni akteri Ivania Bajić, Dušan Zdravković, i Slađana Petrušić u žiži interesovanja javnosti.

Naime, mladi talentovani pevač je na početku rijalitija bio u vezi sa Ivaniom Bajić, ali ta veza nije imala srećan završetak.

Sin legendarnog ovice Zdravkovića, ostavio je lepoticu iz Šipova, i prepustio se iskusnoj Slađani Petrušić.

Atraktivna plavuša i gradski buntovnik uživaju u strastvenoj romansi, bez obzira na to što je Ivania u depresiji zbog njih.

Međutim, Bajićeva je sinoć istakla da se više neće nervirati zbog trenutno promašenog ljubavnog života, te da je ona još uvek mlada, i da će se tek naći pravi mladić za nju.

Ne želim da kidam živce zbog njega, on je sa drugom, ja nastavljam daljeističe Ivania.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter