Izvor:
16.12.2019 u 00:03
0

NE PADA NA PATETIKU: Alberto zaplakao tokom izbacivanja, ali ZA NJU njegove suze nemaju težinu! (FOTO)

VIŠE NIJE ISTI: Nalazi se na drugom mestu, ali priželjkuje odlazak! Najviše mu nedostaje porodica! (FOTO)

Alberta Galorinija su potpuno savladale emocije i zaplakao je tokom emisije "Izbacivanje". Mnogo mu nedostaje sestra, ali ga, takođe, pogađaju loši odnosi sa ženama. Međutim, na njegove suze ne padaju svi:

Zašto sada patetika nakon svega što si ovde uradio! Nisi znao kako da izađeš na kraj sa Naidom pa si je ispolivao vodom! Čemu plakanje? Na prvom si mestu. Trebalo bi da se srećan i zadovoljan. Nema potrebe, već si pobedio. Pokušavaš da se predstaviš kao neka žrtva – vikala je Jelena.

Jelena Ilić je toliko zla osoba da nemam reči. Ti samo lažeš i lupetaš. Ona je ispričala svom dečku kako sam ja otvarao vrata tuš kabine dok se tuširala! A ja sam je još pustio preko reda! Zbog svega toga sam se i sa Ivanom posvađao – uzvratio je Alberto.

U njihovu svađu se umešala i Nevena Kalaver koja je stala na njegovu stranu iz svima poznatih razloga.

VOLEO BI DA MILIJANA ODE KUĆI: Svi su mislili da je želi pored sebe, a on je postavio na dnu tabele! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter