Izvor:
16.12.2019 u 14:11
0

PORUKA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA: Od kada je nju SAHRANILA, započela je DRUGI ŽIVOT…! (FOTO)

Bivša učesnica i voditeljka "Parova"; Nina Prlja, iz dana u dan dokazuje da je samo nebo granica.

Atraktivna Prlja u rijaliti program televizije Hepi ušla je kako bi obelodanila svoju stranu priče o skandalu koji se dugo provlačio po domaćoj štampi. Naime, atraktivna biša takmičarka "Parova" svojevremeno je boravila u Centralnom zatvoru optužena za šverc narkotika.

ZA TRI MESECA 12 KILOGRAMA MANJE Probajte dijetu Ane Bekute

Posle i te kako dobrog plasmana u rijalitiju, Prlja je odlučila da izda autobiografiju, "Prvom klasom do ćelije 12", u kojoj je doslovce pisala o luksuznom životu u Dubajiu, ali i nimalo takvom životu u ćeliji Centralnog zatvora.

Nakon voditeljskog angažmana u "Parovima", Nina nije odlučila da se zaustavi, te je najavila nešto sasvim novo na društvenoj mreži "Instagram".

GLEDAOCI OSTAVILI U ČUDU I MARIĆA I NJEGOVE GOSTE Po mom Vrbovnu vanzemaljci šetaju u belim mantilima i kažu "ĆAO" (VIDEO)

– I evo je… osoba koju sam sahranila pre tacno 3 god .. koja mi sad treba samo ponekad, ponekad kada mi treba ta jačina i snaga, smeh ,kad je najgore i suze kad trebaju. Ona sve moze . Ali postoji momenat koji se desio pa nije uvek prisutna, kada sam nju sahranila oživela sam drugu Ninu koja je sasvim drugačija osoba od ove prethodne . Ne može baš sve, ali je dosta finija i spremnija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter