Izvor:
10.05.2016 u 20:56
0

NIJE JOJ DUGO TREBALO: Miljana Kulić najavila POVRATAK u „PAROVE“?!

Bivša učesnica zabavno – humorističkog programa "Parovi" Miljana Kulić očigledno žali za luksuznom zemunskom vilom, ali i za svojim bivšim cimerima sa kojima je, uglavnom, bila u dobrim odnosima.

Naime, Nišlijka je posle devet meseci izbačena iz rijalitija s obzirom da je osvojila najmanje glasova publike. Ona je u stvari i želela da ide kući, da bude sa svojom porodicom, ali i da izlazi po kafanama i klubovima jer joj je to mnogo nedostajalo.

Ipak, Miljana se izgleda predomislila pošto je otvorila profil na Fejsbuku i na njemu se našla jedna sličica na kojoj piše "Vratite Miljanu u Parove". Njeni fanovi su se aktivirali da svoju miljenicu vrate u borbu, iako je ona sama apelovala na svoje glasače da ne glasaju za nju kako bi izašla napolje. Na društvenim mrežama stoji kako će se Miljana vratiti u vili ako bi je produkcija vratila.

Da li Miljani zaista toliko nedostaju drugari iz vile, a posebno Ružica Veljković ili se Nišlijka odmorila, pa bi sada da se vrati u "Parove", ne znamo, ali u svakom slučaju, gledajte vaš omiljeni rijaliti program jer nikad se ne zna šta produkcija sprema.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/Miljana Kulić Miksini

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter