Izvor:
23.11.2016 u 17:18
0

KONAČNO OTKRIO: Evo koga Marko najviše VOLI i ko su mu ostali najbolji DRUGOVI iz „Parova“! (FOTO)

Bivši učesnik četvrte sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Marko Perović, otkrio je ko su mu najdraže osobe iz rijaltiija.

Naime, Marko je jedan od retkih ukućana koji je sa većinom učesnika bio u dobrim odnosima skoro cele dve sezone, ali se na kraju sve to promenilo.

Marko je pred kraj četvrte sezone izgubio živce i nije mogao više da trpi neke priče i počeo se da svađa sa svima koji mu smetaju, pa je čak zbog toga i završeno prijateljstvo njega i Nenada Marinkovića Gasttozza.

Njih dvojica su bili najbolji drugari i svi su bili sigurni da će nastaviti druženje napolju, ali se posle tih svađa sve promenilo i oni se više ne podnose.

Marko je danas pokazao ko su mu ostali najbolji prijatelji.

Tu se nalaze Ilija Grahovac poznatiji kao Zmaj od Šipova, Nemanja Nikolić, Mladne Đoma Vuletić i Anđela Lakićević.

Možda malo i iznenađujući izbor, ali to su ljudi koje Marko najviše ceni.

Pogledajte:

Happytv.rs
Foto: Facebook/ Marko Perovic FanTeam

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter