Izvor:
09.12.2016 u 14:44
0

Sevale čestitke na sve strane: Najzgodniji bivši učesnik objavio fotku sa VENČANJA, devojke se rasplakale! (foto)

Jedan od najatraktivnijih učesnika prethodne sezone rijaliti programa "Parovi", Vladimir Tomović, šokirao je fanove i pratioce na Instagramu fotografijom na kojoj ulazi u crkvu sa mladom!

Naime, bivši učesnik svakodnevno objavljuje fotke na društvenim mrežama, no o njemu se malo zna, s obzirom na to da je u Crnoj Gori i da na slikama koje postavi ništa ne otkriva.

Tako je uradio i ovaj put kada je objavio fotku sa mladom, koju drži za ruku, pred ulazom u crkvu.

Fotografu, ruke ti se pozlatile – napisao je on u opisu i ostavio fanove da razmišljaju da li se to zgodni Crnogorac oženio ili je samo bio gost na svadbi.

Upravo što mu svi čestitaju, Vladimir je napisao ispod jednog komentara "Pošto mi već u inboxu čestitaju vjenčanje da kažem za neupućene da sam djever i da mi je ovo bratova žena.

Tako da, dame, nemojte plakati, Vladimir je i dalje slobodan.

Happytv.rs
Foto: Instagram/vladelije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter