Izvor:
09.12.2016 u 21:27
0

Ništa od „Parova“: Dalila HITNO NAPUSTILA Srbiju, evo zbog čega!

Bosanska starleta Dalila Mujić ipak neće ući u rijaliti program "Snajke", ali ni u petu sezonu "Parova"!

Naime, bivša učesnica nedavno je otkrila na Fejsbuku da se vraća u Beograd kako bi polako počela sa pripremama za petu sezonu "Parova", međutim kada je stigla u srpsku prestonicu, ona se zadržala veoma kratko, a onda se spakovala i otišla za Švajcarsku.

Dalila je za samo dva dana stigla za izađe u beogradsku kafanu, da se vidi sa Markom Perovićem, da ode u šoping, ali i da poseti Happy televiziju. Ipak, ona je bez ikakvog objašnjenja napisala "doviđenja, Beograde, dobar dan Švajcarska". Šta je razlog njenog brzog odlaska i da li stvarno ipak neće ući u rijaliti, ostaje nepoznanica, ali fanovi pretpostavljaju da se Dalila zaposlila u inostranstvu i da se zbog toga vraća.

Happytv.rs
Foto: Facebook/Dalila Mujic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter