Izvor:
10.12.2016 u 00:45
0

Ovo već prerasta u OZBILJAN SUKOB: Fanovi Ružice Veljković se direktno obratili Miljani, evo šta su joj poručili! (foto)

Bivše učesnice četvrte sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Miljana Kulić i Ružica Veljković, opasno su zaratile pred početak nove sezone.

Miljana nam se juče obratila sa željom da iznese celu istinu o njenom i Ružicinom odnosu, a poznato je da su u vili bile najbolje prijateljice.

Ružica je prolila ogromnu količinu suza za njom kada je izašla i stalno je dozivala i molila da se javi, ali izgleda da to prijateljstvo nije bilo toliko iskreno, što najbolje može da se vidi sada.

Miljana je ispričala kako je njoj Ružica nudila pare, ali da je ona to odbila i da je ona želela da njih dve nastave da se druže i pozvala je nekoliko puta ali se ona nije javljala što je nju mnogo pogodilo.

Ružica je objasnila da je samo htela da pomogne Miljani materijalno, ali da ona sama bira sa kim će da se druži a sa kim ne, a Miljana nije bila u njenom krugu prijatelja van rijalitija.

Sada su na red došli i Ružicini fanovi, a evo šta su oni rekli Miljani.

Samo da ti kažem Miljana koja prozivaš našu Ružicu zaobiđi je. Boli nas uvo šta ti pričaš jer si nebitna. Mi smo Hijene uvek uz Rušku to što vi niste i td. briga nas, ali sram da vas bude Ruška je htela samo da pomogne. Ja ne znam zašto je prozivaš ako imaš nešto da joj kažeš kaži joj u lice a ne iza leđa pričaš ti i još pojedini. Ali sada se videlo kakvi ste zapravo vi prijatelji SRAM DA VAS BUDE BREEEE! Adminka :Jovana
HIJENE UVEK UZ RUšKU I U DOBRU I U ZLU
– stoji u saopštenju.

Videćemo kako će Miljana reagovati na sve ovo.

Pogledajte:

Happytv.rs
Foto: Facebook/ Miljana Kulic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter