Izvor:
10.12.2016 u 15:01
0

Majka Željka Stojanovića otkrila TUŽAN kraj Gasttozzove najveće podrške: Goca je dva dana bila u stanu, UMRLA JE OD SRCA!

Vest o iznenadnoj smrti Gordane Marinković, majke Nenada Marinkovića Gasttozza, šokirala je njene najbliže, kao i sve njene i njegove prijatelje.

Biljana Krsmanović, majka blizanaca nekadašnjih učesnika “ParovaŽeljka i Žarka Stojanovića, sa kojom se Gordana intenzivno družila u Parizu rekla je sledeće:

Umrla je u sredu. Jutros su je našli u stanu, od srede se nije javljala nikome. Preminula je od srca. Nenad je verovatno stigao, ne znam… Jutros su mu javili.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter