Izvor:
10.12.2016 u 15:47
0

Iznenadni povratak šokirao sve: Dalila se hitno vratila u Beograd, evo zbog čega!

Bosanska starleta Dalila Mujić juče se hitno vratila u Beograd!

Naime, ona je pre tri-četiri dana stigla u Beograd, a iako su fanovi mislili da će se zadržati u srpskoj prestonici radi pripreme za petu sezonu rijaliti programa "Parovi", ona je objavila sliku sa aerodroma i napisala kako se vraća u Švajcarsku.

Fanovi su već komentarisali kako Mladenova bivša devojka sigurno neće ući u rijaliti čim se vratila u Bazel, međutim Dalila je ponovo objavila fotku iz aviona i napisala da stiže u Beograd.

Ko nema u glavi, ima u nogama – napisala je Mujićeva. Koji je razlog njenog iznenadnog povratka, ne znamo, ali očekujemo da će se Dalila oglasiti na društvenim mrežama. Ipak, fanovi pretpostavljaju da je otišla u Švajcarsku na jedan dan da bi završila nešto, pa da ulazi u rijaliti.

Happytv.rs
Foto: Facebook/Dalila Mujic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter