Izvor:
12.05.2016 u 19:59
0

NEPREPOZNATLJIVA: Magdalena dobila NAGRADU od produkcije, pa promenila IMIDŽ iz korena! (FOTO)

Kažu da se čovek, kada promeni nešto na sebi, oseća bolje, a to je i potvrdila i Magdalena Pejčev koja je uradila crveni ombre!

Ona je iznenadila sve stanare luksuzne vile kada se pojavila u sasvim novom izdanju. Ružica je pitala atraktivnu go go igračicu da li je istina da igračice imaju tu naviku da često menjaju imidž.

Ja volim da promenim nešto na sebi. Zato i imam ovoliko tetovaža. Uradim jednu, pa dodam drugu. Sviđa mi se kosa, baš sam srećna što je ovako ispalo. Zahvaljujem se produkciji što mi je ovo omogućila. Ovo je dokaz da kada poštuješ produkciju, onda ti ispune svaku želju – rekla je zadovoljno Magdalena.

Nadamo se da će se i Đorđu dopasti ova promena. Kako se vama sviđa?

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter