Izvor:
15.12.2016 u 02:31
0

Neće mu biti drago kad ovo vidi: Evo šta je Ružica Veljković rekla o Mladenu Vuletiću!

Bivša učesnica i pobednica četvrte sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Ružica Veljković, razgovarala je danas sa nama i otkrila nam neke detalje koje do sada niko nije znao.

Mi smo se tom prilikom dotakli i njenog odnosa sa bivšim učesnicima četvrte sezone i šta misli o njima.

Ružica je govorila bez dlake na jeziku, a kada smo je pitali šta misli o tome što je Mladen često pominje u "Snajkama" i priziva da uđe, ona je rekla:

Ma pusti Mladena, samo želi da napravi reklamu preko moga imena. Sve je to šljam. Ja se od svih družim samo sa Anamarijom, ona je najbolja osoba i najviše mi odgovara, a ovi drugi me ne interesuju uopšte. Miljana nije normalna ako je očekivala da ću se ja družiti sa njom. Ja se ne družim sa bolesnim osobama.

Ove njene rečenice napraviće pravu pometnju među bivšim učesnicima.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter