Izvor:
13.05.2016 u 13:28
0

NAKON GLASANJA UČESNIKA: Produkcija donela KONAČNU ODLUKU!

Popularna pevačica i bivša učesnica zabavno – humorističkog programa "Parovi" Mira Škorić iznenadila je sve takmičare svojim gostovanjem u luksuznoj vili. Ona je sedela pored voditeljke Bojane Ristivojević celo veče, a "Parovi" su joj postavljali pitanja.

Ona je sa svima pričala, prenosila pozdrave iz spoljnog sveta, a posle ponoći Mira je morala da ide kući. Međutim, to se nije dopalo učesnicima koji su tražili od produkcije da pevačica ostane.

Takmičari su glasali da Mira ostane sa njima u rijalitiju, međutim produkcija je tražila jednoglasnost, tako da je konačna odluka doneta, a to je da Mira Škorić ipak ide kući. To se nije dopalo Marku i Gasttozzu koji su gurali trosed na vrata, kako pevačica ne bi mogla da izađe. Marko je potom legao na trosed, ali ipak, Mira je napustila luksuznu vilu.

Iako je time rastužila "Parove", ipak ih je celo veče oduševljavala svojim pričama i komentarima.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter