Izvor:
28.12.2016 u 16:18
0

Peta sezona je počela, ali bez NJEGA: Oglasio se ZMAJ OD ŠIPOVA, evo da li ulazi u „Parove“!

Peta sezona rijaliti šoa "Parovi" počela je pre tri dana, a Zmaj od Šipova nije učesnik.

Iako to niko nije očekivao, pojedini učesnici komentarisali su juče u vili kako im nedostaje Ilija Grahovac, a posebno je Vesna Rivas bila tužna zbog toga što on nije sa njima.

Ja bih stvarno voleo da vidim Zmaja od Šipova, ma koliko se mi pravili, on nedostaje ovde, on je jedan mnogo dobar čovek i šoumen – bio je iskren Bane Čolak.

Zmaju, gde si bre? – vikala je Slađa.

Pre tri-četiri dana sam pričala sa njim, odlučio se da ne uđe – rekla je Mirjana Praizović.

Ipak, prava istina zašto Ilija ne učestvuje u ovoj sezoni "Parova" je zbog toga što nema ko da mu čuva stoku. Njegova stoka je na planini, a kako je Zmaj rekao, dok je bio u prethodnoj sezoni, pola stoke su mu pokrali, pa sad ne sme da dopusti da se isto dogodi.

Stoga, Zmaj je privatne obaveze na imanju stavio na prvo mesto, a dok ne reši to pitanje, neće ući u šou.

Happytv.rs
Foto: Facebook/Zmaj Od Šipova – Srcem Uz Zmaja

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter