Izvor:
14.05.2016 u 14:17
0

PROGOVORILA O NAJVEĆOJ TAJNI U PORODICI: Ružica priznala da je sa sestrama SAHRANILA…

 

Juče je bio petak trinaesti, pa su učesnici najgledanijeg šou programa „Parovi“ pre nominacija (pogledajte OVDE ko je nominovan) pričali o tome. Ružica Veljković je pričala o sujeverju kada crna mačka pređe put, pa se tom prilikom dotakla i svojih kućnih ljubimaca.

Ja sam sahranila uginule mačke kod komšije. Takođe i zeke i hrčke, sve sam kod njega u dvorištu sahranila. Ubio bi me da zna, pa se nadam da nas trenutno ne gleda – istakla je Veljkovićeva, a onda je počela da se smeje. Ona je dodala da su joj u tome pomagale sestre.

Mladen je pričao kako kada crna mačka pređe put, ona se u stvari vrati, ali kada to isto uradi starija baka, on se povuče za uši.

 

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter