Izvor:
14.05.2016 u 14:52
0

POKAJALA SE ŠTO SE VRATILA U „PAROVE“? Vesna neutešna, PLAKALA krišom u dvorištu vile!

Vesna Rivas se nedavno vratila u zabavno – humoristički program "Parovi". Ona je bila odsutna deset dana zbog smrti majke koju je, inače, često spominjala u luksuznoj vili.

Kada se vratila u rijaliti, Vesna je objasnila da život ide dalje, da će uvek misliti na majku, ali nastavlja da se bori kako bi svima pokazala koliko je jaka. Međutim, izgleda da nije toliko jaka kao što se čini.

Naime, ona u vili deluje samouvereno, hrabro i sigurno, pošto se često suprotstavlja Maci i Gasttozzu, međutim ona u tajnosti plače za majkom, jer ne želi da je iko vidi. Tako je sinoć sedela u dvorištu, pušila cigarete i plakala, ali u tišini kako niko ne bi čuo.

U svakom slučaju, Vesna jeste jaka žena, ali i jaki mogu da zaplaču.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter