Izvor:
31.12.2016 u 04:54
0

Rijaliti TAJNA otkrivena posle pet dana: GASTTOZZ je već u „Parovima“, ali to još NIKO nije primetio!

Svi se pitaju da li će i kada Nenad Marinković Gasttozz ući u “Parove”, a prava istina je da on već aktivno učestvuje u rijalitiju, samo ne u vili, već kao savetnik produkcije.

Gastoz je objasnio zašto nije ušao u “Parove” kao takmičar i opisao koliko on utiče na dešavanja ispred kamera.

U “Parove” nisam ušao iz nekoliko prostih razloga, nudili su mi, ali meni je iskreno lepše da sedim sa strane i da režiram sve ono što se dešava u kući. Nisam odlučio ko će ući, ali drago mi je što sarađujem sa produkcijom i dajem zadatke ukućanima koje treba da rade. Za sada je jako zanimljivo, dobro ih upravljamo, očekujemo da će biti mnogo zanimljivije, ovo je tek početak – rekao je Nenad za “Pulsonline”.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter