Izvor:
31.12.2016 u 15:40
0

Četiri DAME i jedan DŽENTLMEN: Ovo su NOMINOVANI učesnici za IZBACIVANJE iz „Parova“!

Sinoć su bile prve nominacije u petoj sezoni rijaliti šoa "Parovi", a učesnici su izglasali pet osoba za nedeljno izbacivanje – Aleksandra Krstić, Slađana Petrušić, Dalila Mujić, Kristina Spremo i Dragan Tošić.

Bivša učesnica rijaliti programa "Snajke" Aleksandra Krstić apelovala je na svoje glasače da ne glasaju za nju jer joj se ide kući.

Naime, veče u luksuznoj vili "Parova" bilo je burno i napeto s obzirom na to da je produkcija Happy televizije prikazala pitanja gledalaca koja se nisu baš dopala ukućanima. Pored toga, režija je pustila snimak Tijane Ajfon i Dragana Tošića iz Bazena, pa su se svi smejali njihovom maženju.

Takođe, snimak na kom Biba leči strujom Vesnu Rivas izmamio je osmeh na lice svakom učesniku.

Ostanite uz Happy televiziju i ne porpustite izbacivanje u nedelju u 21 čas.

Samo vi možete sprečiti da vaš favorit ispadne.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter