Izvor:
13.01.2017 u 19:20
0

PORODIČNI RAT Pantović-Rivas: Vesnin sin Petar otkrio da je Ljuba pre dva dana DEMOLIRALA njen auto!

Učesnica pete sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Vesna Pajić Rivas, konstantno napada Aleksandru Subotić, ćerku Ljube Pantović.

Ona to sve radi zbog neraščišćenih odnosa koje ima sa Ljubom.

Naime, njih dve su se svakodnevno svađale, a sada joj se Vesna preti preko ćerke.

Pre dva dana, kada sam išao da upalim mamin auto, video sam da je ceo izgreban od ključa, pretpostavljam da je to uradila Ljuba Pantović, ili fanovi njene ćerke Aleksandre Subotić. Ljuba i Vesna se ne podnose i zato sam ubeđen da je to Ljubino delo. Šta ću odvezao sam kola na farbanje. NIje jeftino ali Vesna bi se baš iznervirala da je videla na šta su ličila. Ja nisam zvao Ljubu, sa njom će Vesna da se objasni, i zato se nadam da će uskoro ući u "Parove". E tek tada će zaista biti pravi šou i leteće perje – kaže Petar.

Videćemo kako će Vesna reagovati kada sazna za ovo.

Svet
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter