Izvor:
18.01.2017 u 01:31
0

Kristijan nastavio sa TEŠKIM UVREDAMA: Evo koje učesnike je BRUTALNO ISPROZIVAO! (VIDEO)

Večeras u emisiji "Upoznajte parove" uzbuđenje nije jenjavalo. Voditeljka Jovana Jeremić imala je goste koji su napravili haos u vili "Parova".

Naravno, ono što je privuklo najviše pažnje je direktno uključenje Kristijana Golubovića iz zatvora, gde trenutno sliuži kaznu. On se javio i imao je i šta da poruči mnogim učesnicima u vili.

“Sa idiotima je mnogo teško – ne možete silom a kamoli normalno. Posle mog sminka ubio sam dva lažovska idiota. Nakon toga se izrodilo mnogo idiota. Dejan Nestorović je rekao da sam štetan za društvo pa ću ga zamoliti da čita Bibliju da je on greška prirode i sve lose za društvo. Pod uticajem idiotizma po redu ružne reči o meni izgovaraju: Tijana Bonžita (Tijana Ajfon), ona Samsonova gospa iz Tuzle (Dalila Mujić), čak i Bane Čolak koji je pod pritiskom lažnih priča o meni od strane vetranjače koja maše rukama odnosno Krunićke promenio mišljenje za čas. Pa Bane dobri, laze te to smeće narkomansko, ali si se iskupio kad si rekao živim kao šef, pa te ovim putem pozdravljam. I da kažem Miliju oko diskuje oko vinograda da je veličina u tučama na ulici veoma bitna ali ne i presudna, to se zovu kategorije. Za pobedu je važno srce borbenost i spremnost a veštine su na prvom mestu. Aleksandra Subotić ne zna ni moje puno ime jer mene nije krstio Mile Muštikla iz Pepeljevca već najveći vitez među mangupima Ljubomir Magalj Zemunac. Imao sam tu čast da dobijem dva imena Aleksandar Kristijan kao aristokrata neki."

Kako će ukućani odreagovati na sve ovo, ostaje da vidimo.

Pogledajte video:

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter