Izvor:
18.01.2017 u 02:45
0

Da li će posle ovoga smeti da napusti vilu? Kristijan Golubović poručio Draganu da će mu… (VIDEO)

Emisija "Upoznajte parove" napravilla je večeras pravu pometnju.

U program se direktno iz zatvora uključio niko drugi do Kristijan Golubović, koji je imao teške reči za jednog učesnika "Parova". U pitanju je Dragan Tošić.

“Sin Dragan iz Svilajnac što ima moderni kafić i nadimak Rumeni obrazi što se bilduje sa protein i omiljena mu je pesma “U razdeljak te ljubim”, koji je ne znajući me rekao doslovce: “Krisitijan je pičketina” pa je to pomenuo dva puta. Retardirani bauštelac koji stalno napominje simpatije prema milicionarskoj profesiji je uspeo da nauči napamet moju pesmu. Molim “Parove” za gromak aplauz za trud sina Dragana. Lako je njemu da kopa septičke jame po Francuskoj, pa da otvori kafić u Svilajnac. A ja ujedva skupio 680 000 evra za kafić u Atini na Pankratiju i to davne 2003 godine. Draganu ću sve objasniti kada se vidimo licem u lice. Ne boj se, sine Dragane, nije ovo pretnja."- bio je oštar Kristijan.

Pogledajte video:

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter