Izvor:
23.01.2017 u 18:39
0

Oglasio se TEODORIN BRAT: Evo koju PORUKU je poslao RADOIČIĆEVOJ!

Teodora Radoičić, devojka koja je svojom iskrenošću osvojila srca gledalaca širom Balkana, sinoć se posle mnogo vremena čula svog muža. Etor je Teodori uputio rečio reči podrške i ohrabrio je za dalje učešće u rijalitiju.

Pozvali smo Teodorinog brata Mihaila da nam da komentar na čitavu situaciju, budući da se do sada nije oglašavao po pitanju učešća svoje sestre u rijalitiju.

Ne gledam Teodoru, tako mi je lakše. Ja nisam bio za to da se ona medijski eksponira, ali sada joj pružam podršku. Sve najbolje joj želim, i nadam se da će daleko dogurati jer je takva u svemu što radi. Želim da joj poiručim da je maksimalno pdržavam i da to treba da zna – rekao je Mihailo.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter