Izvor:
01.02.2017 u 07:39
0

Pukla bruka: Pogledajte koju učesnicu je OSTAVIO DEČKO dok se takmiči u rijalitiju! (foto)

U rijaliti programu "Parova" sve je moguće. Trenutno su na redu vanredne nominacije u vili i na videli su isplivale informacije koje su mnogo povredile jednu učesnicu.

Kada je ustala da nominuje Milutina Radosavljevića Milija, Anamarija Džambazov kao razlog navela je prozivke upućenje njoj na račun toga što ju je ostavio dečko. Nakon što je ovo izrekla, svi učesnici su se vidno šokirali:

– Juče sam saznala, danas je i zvanično, ostavio me je momak. Mnogo me nervira što me je sve vreme Mili provocirao, govorivši mi da sam to svojim ponašanjem zaslužila – objasnila je Anamarija.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter