Izvor:
11.02.2017 u 03:53
0

STRAŠNE OPTUŽBE NA MILIJEV RAČUN: Uhodio me je i proganjao, život mi je postao noćna mora zbog njega!

Burno veče je iza učesnika "Parova" a tek ih iščekuje još napetija noć jer slede nominacije.

Uživo u emisiju "Upoznajte Parove" uključio se neimenovani gledalac koji je izneo strašne optužbe na račun aktuelnog učesnika Milutina Radosavljevića Milija.

Samo nekoliko trenutaka pre ovog uključenja novinarka Tamara Drača rekla je kako je saznala da je Mili u velikim dugovima zbog zavisnosti od kocke.

Nakon ovog njenog pitanja, uključio se gledalac koji je rekao kako ga je Mili opljačkao u sred bela dana. Uhodio ga i proganjao, ali i terao da mu kupuje razne stvari. Čovek sa druge strane žice nije želeo da se predstavi ali je rekao da će doći sledeće nedelje u emisiju i sa svojim progoniteljem se suočiti licem u lice.

Milutinov otac, Rakac, odmah je porekao ove navode, tvrdeći da je u to vreme Radosavljević bio u Španiji i da nikako nije mogao da džepari po Beogradu.

Sa ovim se složio i Mili koji je rekao da su sve optužbe apsolutna laž.

Ostanite uz Happy televiziju i pratite portal happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter