Izvor:
19.02.2017 u 04:15
0

MILJANA OSTALA ZATEČENA: Gost „Vruće stolice“ joj na terapiji otkrio nešto što je potpuno zaprepastilo!

Večeras je u vili "Parova" jako zanimljivo, prvenstveno zato što su ukućani imali priliku da ugoste zanimljive ličnosti.

Jedna od njih je i Zoran Šumadinac, koji se bavi terapijom pomoću čakri.

On je imao priliku da demonstira svoje veštine na jednoj učesnici – radi se o Miljani Kulić.

Zoran joj je objasnio šta je problem u njenom ponašanju.

-Imaš neformirano aursko polje. Čakre su ti uspavane, nepokretne. Imaš pozitivnu energiju koja se meša sa negativnom. U zadnjih pet godina negativna energija kod tebe dominira. Ti se trudiš da se svima dopadneš, ali ne uspevaš u tome. Zato ti kažem da se vrtiš u krug stalno. Kad bi poradila na aktivaciji aurskih polja, bila bi uspešnija.- rekao je Zoran.

Miljana je negodovala, ali je najzad i sama priznala da je ono što govori Zoran i te kako istina, i da će ga verovatno poslušati.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter