Izvor:
22.02.2017 u 22:30
0

ŠOK ZA SVE UČESNIKE „PAROVA“: Nova Jelena Golubović stigla u vilu! (FOTO)

Već prvog dana profesorka Smilja Janković, posvađala se sa gotovo svim takmičarima u "Parovima", na Happy televiziji.

Provocirala ih je vešto bez ijedne uvrede.

Ona je bolja od Jelene Golubović. Intelektualka, vešto odgovara, nema dlake na jeziku i uvek je spremna za raspravu. Sad je već jasno da smo dobili novog rijaliti igrača koji će ići do kraja, u finale – rekla je Vesna Rivas.

Profesroka Smilja Janković, inače, postala je poznata javnosti kad se izborila za svoju licencu kao predavač hemije, koju je nepravedno izgubila. Učesnici „Parova“ bune se protiv profesorke, smatrajući da je ubačena samo da ih provocira, a prva je nasela Dalila Mujić, koja je nasrnula na Smilju, zbog čega je kažnjena izolacijom i odbijanjem hiljadu evra od honorara.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter