Izvor:
02.03.2017 u 22:06
0

FUDBALER IZVISIO: Ksenija u seksi akciji sa drugim učesnikom, od stenjanja se tresla vila! (VIDEO 18+)

Već danima se priča o seksu između Nikole Lakića i Ksenije Kranjec, a atraktivna Slovenka je očigledno želela da pokaže kako je to izgledalo pošto je sa Nikolom Strahinićem simulirala seksi scenu.

Naime, dok su Nikola Lakić i Gambino sedeli i pričali, Nikola Strahinić je uzjahao Kseniju koja je pristala na simulaciju seksa, te je podigla noge i stenjala.

Lakić se trudio da ovo ne vidi, međutim njih dvoje su bili toliko glasni, da su i učesnici koji su bili u dvorištu čuli zvuke.

Inače, Nikola Strahinić je na samom početku rijalitija bio blizak sa Ksenijom koju je čak i ljubio i mazio po grudima, pa da li će Lakić biti ljubomoran zbog ovoga, ostaje nam da vidimo narednih dana.

Pogledajte u videu šta su oni radili:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter