Izvor:
02.03.2017 u 23:03
0

IMALA JE HRABROSTI DA MU KAŽE JAVNO: Dalila poručila Dadi da se udaje! (VIDEO)

Dalila Mujić, Ljuba Pantović i Jelena Krunić napisale su pisma svojim dragim osobama, a svaka od njih čitala je tuđe pismo pred učesnicima šou programa "Parovi" dok je Miki Mećava svorao na klavijaturama u pozadini.

Dalila je posvetila pismo Dadi, svom dečku koji je nedavno napustio rijaliti šou. Njeno pismo pročitala je Ljuba.

Volim te beskrajno, sećanja ubijaju sa svih strana, ali ne dozvoljavam sebi da potonem. Fali mi tvoj glas, tvoj dodir i prisustvo. Svađali smo se, ali smo se voleli. Oprosti za svaku grešku. Želiš da ti budem supruga? Dobro si se setio da me pitaš jer da nisi, ja bih tebe – čitala je Ljuba, a Dalila nije mogla da sakrije osmeh, ali i crvenilo na licu.

Pogledajte u videu šta je još Dalila napisala dečku:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter