Izvor:
03.03.2017 u 00:54
0

DA LI JE OVO KRAJ LJUBE PANTOVIĆ? Aleksandar Čabarkapa poslao pismo produkciji u kom priznaje da…

Mada je u početku tvrdio da ništa nije imao sa Ljubom Pantović, a ubrzo je i razotkriveno da su njih dvoje imali dogovor da ćute o svoj vezi, Aleksandar Čabarkapa, poslao je pismo produkciji u kojem priznaje da je istovremeno bio sa majkom i ćerkom, upozoravajući kikbokserku da prestane da govori neistine jer će javnosti dostaviti slike i snimke, kojih ima mnogo, i koji će potrvditi onošto on piše i govori a to je: da je veza sa Ljubom bila strasna, ali da je ona počela da ga opseda, zbog čega mu je draže bilo da bude sa Aleksandrom, koja mu je rodila dete.

Ljubo, ostavljena si kao trinaesto prase – piše između ostalog u pismu, koje je produkciji Happy televizije poslao Čabarkapa.

Jedini način da se rešim tebe bio je da odeš u rijaliti – napisao je on.

Ostatak pisma, biće pročitan u večerašnjoj emisiji, kada se očekuje da se reše sve dileme ljubavne sage „Subotić – Čabarkapa“.

Ostanite uz Happy televiziju i ne propustite "Upoznajte Parove".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter