Izvor:
03.03.2017 u 18:03
0

DADO ILI MLADEN? Evo za koga će se Dalila Mujić udati! (foto)

Sinoć su u vili "Parova" gostovali bienergičar, astrolog i numerolog, koji su svim učesnicima rijalitija prorekli šta im predstoji u budućnosti.

Dalila Mujić poznata je po vezama iz rijalitija, jedno neuspešnom sa bivšim učesnikom Mladenom Vuletićem i trenutnom vezom sa Dadom Solomom, koji je skoro napustio ovaj rijaliti program.

Na temu ljubavi naši gosti su je savetovali na način koji je sve začudio.
Iako Mujićeva tvrdi da je srećna u vezi sa Dadom, astrološkinja joj je saopštila da on nikako nije čovek za koga će se onda udati.

Naime, po njenom mišljenu Dalila će se udati nakon 30 godine. Njen muž će u početku, kako tvrdi, biti zauzet, a onda će se odlučiti da zvoju vezu prekine zbog Dalile.
Ono što je najviše iznenadilo učesnicu, bilo je saznanje da će njen budući suprug biti dobro situiran, na šta je dodala:

– To me čudi, jer ja nisam uopšte tip koji vezuje ljubav za novac, a svi bivši momci su upravo hteli na taj način da me iskoriste – rekla je tamičarka "Parova".

Za koga će se rijaliti zvezda udati, vreme će pokazati.

Da saznate sve informacije iz najaktuelnije rijalitija na Balkanu, ostanite uz happytv.rs!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter