Izvor:
07.03.2017 u 08:43
0

DALILA SE GUŠILA U SUZAMA KADA JE ODGOVARALA NA PITANJE: Ja to nikada neću moći da prebolim!

Bosanska Paris Hilton, Dalila Mujić, večeras je odgovarala na brojna pitanja u emisiji "Parograf", a jendo od najtežih pitanja koje je njoj bilo ticalo se njenog oca.

Pitanje je glasilo da li je trenutno njena najveća bol to što ne priča sa svojim ocem?

Mujićeva je objasnila da je to ono što je najviše boli i da to nikada neće preboleti jer oseća da je izneverila oca, ali da joj on nije dao šansu.

Svašta se dešavalo između nas, mi se nismo videli godinu dana, kada sam se vratila iz Švajcarske, otišla sam kod njega i tada mi je rekao da spakujem stvari i da odem kod majke. Boli me to, Bojana, i znam da između nas više nikada neće biti isto – rekla je ona plakajući.

Poligraf je ovaj odgovor prepoznao kao istinit.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter