Izvor:
09.03.2017 u 01:33
0

PREBLEDELA U SEKUNDI: Ljuba saopštila Dalili strašne vesti, ona istog momenta napustila vilu!

Kik-bokserka Ljuba Pantović večeras je u emisiji "Upoznajte Parove" saopštila ćerki Aleksandri ko je prijavio njenu unuku Centru za socijalni rad, a koja je trebala da dođe sa njom na televiziju.

Bivša učesnica "Parova" je pozdravila sve u vili, a potom je poručila Dalili da pažljivo sluša jer ima za nju važnu poruku.

Slušaj me dobro šta pričam, želim da ti sve bude jasno. Sećaš se za kim si vikala sve vreme u dvorištu? Neko ko ti najviše nedostaje, neko ko ti je doneo srce "Najboljoj sestri"? Taj neko je dobio strašne batine od onog ko je tebe i sve nas razočarao. Dobila je batine, a znaš zbog koje ženske osobe? Zbog one što vas je prozivala za garderobu – prenela je Ljuba.

Dalila je prebledela kada je čula ovo, pa pretpostavljamo da je "rešila rebus" i da zna o kome se radi.

Ona je odmah izletela napolje, a drugarice su je tešile.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter