Izvor:
09.03.2017 u 01:55
0

VAN SEBE: Nakon što je saznala strašne vesti, produkcija uključila OSOBU koja je Dalilu još više rasplakala!

Bosanska starleta Dalila Mujić prebledela je večeras kada je čula od Ljube Pantović da je njena prijateljica dobila batine od dečka koji je i kik-bokserku i ostale učesnike "Parova" razočarao.

Ikao su stanari vile naslućivali o kome se radi, Dalila je odmah "složila kockice", a pošto je bila veoma tužna i razočarana, produkcija je iznendila Mujićevu, pa je u emsiiju uključila njenog dečka Dadu.

Čuvši njegov glas, Dalila je vrištala od plača, a Dado ju je tešio i govorio joj da njena drugarica nije želela da joj kaže to što se desilo.

Nemoj da plačeš, ljubavi. Molim te. Ja se čujem sa njom svaki dan, ona nije želela da ti kažem, a sada je rešila da ti Ljuba prenese. Dolazim sledeće nedelje u Beohgrad da snimim pesmu i spot. Sve će biti dobro, mislim na tebe stalno, mnogo te volim, gledam te svaki dan – rekao je Dado, a Dalila se malo smirila.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter