Izvor:
18.03.2017 u 19:07
0

Ljuba Pantović otkrila: Evo da li je zaista dala podršku Jeleni Krunić u sukobu sa njenom ćerkom!

Bivša učesnica pete sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi", i kik-bokserka Ljuba Pantović, bila je u centru pažnje tokom emisije "Upoznajte parove", jer je Jelena Krunić rekla Aleksandri Subotić, kako je Ljuba poručila njenom dečku Danielu Dakiju Saviću da u tom sukobu podržava Jelenu.

Mi smo zbog toga odlučili da pozovemo Ljubu koja se trenutno nalazi u Švedskoj i da je pitamo šta misli o svemu tome i da li je to tačno.

Ljuba je rekla da se ona ne oglašava u medije bilo kojim putem, i da ne želi da komentariše sukob njene ćerke sa Jelenom i Dalilom. Nije želela da odgovori ni na naše pitanje zbog čega napadaju Aleksandru tek sada kada je ona napustila vilu.

Ipak, na pitanje, da li je tačno da je poručila Dakiju da ona podržava Jelenu u ovom sukobu je rekla:

Ne to nije tačno, i već sam vam rekla, ne dajem bilo kakve izjave.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter